/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt, "En Güzeli İçin Çalışıyoruz"



Başkan Söğüt, “En Güzeli İçin Çalışıyoruz”
AK Parti İlçe Binası’nda mahalle başkanları ile bir araya gelen Başkan Söğüt, “Hep birlikte en güzelini yapmak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Binası’nda İlçe Başkanı Nurettin Okutan, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Söğüt, “İlçemizin kalbi Körfezimizin 36 mahallesinde, hep birlikte, gayretle en güzel çalışmaları yaptık, yapmaya devam ediyoruz.  

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
AK Parti Körfez Teşkilatı, bizim yuvamızdır. Birbirine sımsıkı sarılmış, gönülden bağlanmış, bizlerle birlikte muhabbetle yola koyulmuş dava arkadaşlarımın her birine kalbi şükranlarımı sunuyorum. Göreve gelirken bu ilçe için verdiğimiz sözler vardı. Beyannamemizin yüzde 85’ini tamamladık ama beyannamede olmayan yüze yakın projeyi hayta geçirdik. Körfez bizim bitmeyen aşkımız. Daha yapacak çok işimiz var.

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ
Göreve geldiğim günden bu yan birçok kez sizlerle bir araya geldik. Körfez için bir karar alınırken, sizlerle de istişarede bulunuyoruz. Mahallelerde, sokakta, kahvede, esnaf ziyaretlerinde hep beraberiz. Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız” ifadelerini kullandı.

ÖNERİLERİNİZ BİZLER İÇİN DEĞERLİ
Mahalle başkanlarımız teşkilatımızın bir anlamda eli kulağı. Yaptığımız görev zor bir iş. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatların her kademesinde görev almış biriyim. Sizlerden gelen talep ve önerilerin de ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Bizlerde sizlerden gelen talep ve önerileri hızlıca işleme alıyoruz” dedi.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz