/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu



Başkan Söğüt, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da katıldı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına Başkan Şener Söğüt dışında; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, şehit yakınları ve gazilerimiz katıldı

ACILARIMIZA ORTAĞIZ
İftar öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Aynı ortamı özgür bir şekilde hep birlikte teneffüs edebiliyorsak, huzur içinde bir arada durabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bizler için canını feda eden nice canlarımız var. Ve bu canların geride bıraktığı nice acılı aileleri var. Bizler sizlerin acılarına ortağız ve acınızı kalbimizde yaşıyoruz” dedi.

ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI
Her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduğunu söyleyen Başkan Söğüt, “Bu toprakların her santimetre karesi vatan toprağı olabilmek için aziz şehitlerimizin kanıyla sulandı. Buradan bir kez daha söylüyorum ki biz her zaman sizlerin yanınızdayız. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Her birinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da konuşmasında, “Şehitlik ve gazilik hiç bir maddi değerle ya da dünyevi kazançla ölçülmeyecek kadar büyük ve kıymetli bir mertebedir. Şehit ve gazi olabilmek milletimizin her bir ferdi için en önemli şeref kaynağıdır. Biz her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz