/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt, Genç Yeteneklerle Buluştu



Başkan Söğüt, Genç Yeteneklerle Buluştu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediyenin Gençlik Korosu’nun öğrencileriyle bir araya geldi.

Şehit Nazım Ataş Parkı içerisinde açılan Genç Nazende’de gençlerle bir araya gelen Başkan Söğüt’e, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Koro Şefleri Hülya Eker ve Selçuk Eker eşlik etti.

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATIYOR
Körfez’in yetenekli gençleriyle buluşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sevgili gençler; sizlerle bir arada olmaktan, sohbet etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Değerli hocalarımızın bizlerle iletişime geçmesi ve bu noktada eksiğiz Başkanım demeleri sonucunda hayata geçirdiğimiz Gençlik Korosu, verdiği konserlerle hepimize unutulmaz anlar yaşatıyor.

DOĞRU BİR İŞ YAPTIK
Hocalarımızın öncülüğünde verdiğiniz konserlerde görüyoruz ki, ilçemizde de çok yetenekli gençlerimiz var.  Her biriniz ayrı ayrı yeteneklisiniz. Bu oluşumun içinde mutlu olduğunuzu görmek, bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da gösteriyor.

SANAT AŞKINIZ HİÇ BİTMESİN
Günlük hayatınızda, eğitim hayatınızda her ne ile meşgulseniz bunun yanına sanatı da ekleyin. Resimden müziğe bir ya da bir kaç sanat dalına karşı ilginiz mutlaka olsun. Size iyi geleceğini fark edeceksiniz. Sanat aşkınız hiç bitmesin gençler.

HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNDE SİZ VARSINIZ
Saha ziyaretlerimizde gençlerimiz bize; Başkanım, ilçemizde gençlerin vakit geçireceği bir mekân yok, yapılmasını istiyoruz dediler. Hemen çalışmalara başladık ve bugün sizlerle birlikte vakit geçirdiğimiz bu mekânı ilçemize kazandırdık. Hizmetlerimizin merkezinde hep sizler varsınız, geleceğimizin teminatı gençlerimiz var” dedi.

 


 

 

 

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz