/  Gezinti Bağlantılarını Atla
ANASAYFA /
HABER
Başkan Söğüt, "Tüm renklerimizle bir bütünüz"



Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Van Çaldıran Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Karşılıklı sohbet havasında konuşan Başkan Söğüt, “Körfez, içerisinde barındırdığı tüm renklerle bir bütün” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Van Çaldıran Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Başkan Söğüt ile birlikte ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Belediye Koordinatörü Cengiz Öztürk,  Dernek Başkanı Feyat Yıldız ve dernek üyeleri katıldı.

PANDEMİ ETKİLEMİŞTİ

Pandemi dolayısıyla STK ziyaretlerine uzun süredir bulunamadıklarını belirten Başkan Söğüt, “Son olarak pandemi öncesinde sizlerle bir araya gelmiştik. Şimdi pandemi sonrası tekrar derneklerimizi ziyaret edip, sohbet ediyoruz. Tekrar sizlerle birlikte olmak bizleri de mutlu ediyor.

HUZUR İÇİNDE YAŞIYORUZ

Körfez, 170 bin nüfusu içerisinde Anadolu’nun dört bir yanından güzel insanların bir arada huzurla yaşadığı bir ilçe. Bizim en büyük zenginliğimiz de bu. Tüm renklerimizle bir bütünüz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, “Bizi en iyi şekilde ağırlayan, destek ve dualarını esirgemeyen Vanlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIZ’DAN TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı Ramazan Tuna da misafirperverliklerinden dolayı Van Çaldıran Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür ederek, “Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek bizleri de mutlu ediyor” dedi. Dernek Başkanı Feyat Yıldız da ziyaret dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilir
Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz